top of page
Search
  • Writer's pictureFunkz

Seljakott ühele väga erilisele wingbass basskitarrile. Eritellimusel pillikott

Updated: Apr 30

kitarr

Kitarr, mille pikkuseks on 56cm! Ülimalt huvitav custom lahendus! Põhimõtteliselt on tegemist basskitarriga aga ainult sooloregistriga.


Muidugi on tal vaja kohta, kus vahepeal rahulikult pesas istuda.

See eripärane instrument pidi saama koha seljakotis, kus ta oma vahesse kenasti ära mahuks. Standardse seljakoti jaoks ikkagi liiga pikk ja lai pill ning pehmendusi ka keelpilli kaitsmiseks vaja. Lisaks pidi seljakotti mahtuma ka läpakas ja muu vajalik kraam. Mis seal ikka, funkzime ta valmis!

Tulemas oli kahe vaheosaga kott, seljakotirihmade ja sangaga, esipaneelil lisatasku väiksemate asjade jaoks mille sisu jääks sissepoole, läpakale oma tasku, pehmendused pilli kaitsmiseks, ykk 10mm lukk, gütermann extra strong niit, cordura...


tööprotsess, papist lõiked

Tegin siis alustuseks endale papist kitarri, mõtlemist aitas edendada omaenda läpakas, mis oli samas suuruses kui kliendil ja siis tagumisest papitükist tegin enamvähem koti enda sisemõõdule vastava kuju.


eritellimusel seljakott valmimisel






<- See on nii tore hetk, kui mõtted on viinud tegevusteni ja tegevused on viinud selleni et on valmis need kotipaneelid. Mina nimetan neid niimoodi. Isegi kui külgi veel pole, hakkab asi juba mingit kuju võtma. Ja siis on see tunne, et ainult natukene veel ja ongi valmis. Alati on paneelide valmimisel see tunne ja siiski regulaarselt üllatun kui lõpuks mõistan, et selles faasis polnud veel tegelikult poolt töödki tehtud :D


eritellimusel pillikott, eritellimusel seljakott, sinine cordura

Lisaks sain loomingulist vabadust, nagu mul on tihti au olnudki siiamaani õnneks, ja see paneb kohe mõtte tööle. Võisin kasutada sinist, nahka jm detaile oma silma järgi. Ja nii saingi inspiratsiooni kasutada seljakoririhmadel seespool nahka - hästi mõnus kanda :)

eritellimusel pillikott, eritellimusel seljakott, sinine cordura

Esipaneelil katsetasin jälle veidi teppimist, mis mulle jälle väga meeldis. Ja sinise ja musta kombineerimist. Tegelt tuligi sinine koht, lihtsalt põhja alla must cordura kangas.

eritellimusel pillikott, eritellimusel seljakott, sinine cordura
eritellimusel pillikott, eritellimusel seljakott, sinine cordura


eritellimusel pillikott, eritellimusel seljakott, sinine cordura

Ausalt, seda kotti oli raske ära anda, nad saavad ju kõik kuidagi väga armsaks. Aga see lahtus, kui nägin kui siiralt õnnelik oli klient koti üleandmisel. Siis asendus see lihtsalt puhta rõõmuga, et see läks nüüd küll väga õigesse kohta. Pill oli ka tal kaasas ja sai kohe ära kontrollida kas kõik mahub ja tundub õige. Ja tundus!


Pärast sain veel kiita, et lõpuks mahub kogu kraam ühte kotti ära. Novot! Väga hea meel ka siinpool ja uut jõudu järgmisteks projektideks.


eritellimusel pillikott, pillikotid, eritellimusel seljakott, sinine cordura. Koos pilliga

  • Napsasin ikka ühe pildi üleandmisel ka pillist endast koos kotiga. Kui pill oli kotis siis jäi peale veel mõned cm ruumi ja tundus mõnusalt paras.


Eritellimusel pillikott: sellise koti hind alates ~300eur.









***



















12 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page