top of page
Search
  • Writer's pictureFunkz

Ridvakott kalamehele. Eritellimusel ridvakott

Updated: Mar 30

See kott valmis tegelikult juba mõnda aega tagasi. Täna telefonist pilte vaadates tuli meelde, et midagi ma ikkagi vahepeal teinud olen.

eritellimusel roheline ridvakott, eraldi tasku rullidele



Klient pöördus minu poole, sest oli vaja suuremat kotti ja sellist mis rebenema ei hakkaks - ei väljast ega seest. Ja seetõttu tuli ka sellele kotile mitte ainult cordura kangas väljaspoole vaid ka sissepoole. Overkilli tuli sellele kotile siin veel.




eritellimusel roheline ridvakott, eraldi tasku rullidele


Kott pidi tulema ka standardist pikem. Mis tegi kandmise- ja tasakaaluküsimused päris keeruliseks. Siin oli pusimist ikka omajagu.


Ja hästi huvitav on kuidas mõned võimalused avavad ennast alles peale valmimist ja üllatavad mind ennastki.




Näiteks kott ise pidi olema lisaks uhkele pikkusele ka veel üsna lai, et mahutaks mõned ridvad ühele poole ja mõned teisele poole. Alles siis kui paneelid olid koos, tekkis mõte et otsad saaks pärast luku kinnitõmbamist kolmnurgaks kokku panna, kanda ka lihtsam. Siis sai sinna G-hook pandlakinnitused hiljem veel lisaks panna (mis pole üldse nii meeldiv tegevus kui kott on juba kokku õmmeldud ja ta on... väga pikk ja raske ja sa pead selle õmblusmasina alla saama kuidagi enamvähem õige nurga all. Ja jalad olid abis. Ja vist mees ka).


eritellimusel roheline ridvakott, eraldi tasku rullidele

Rullidele tuli siin veel lisatasku väljaspoole nelja sektsiooniga. Ja ridvaotstele omaette pesakesed.


Kuna kott ja kandam on raske, siis sai ka õlarihm tehtud suurema pehmendusega ja võimalusega muuta asendit kui tahta kanda erinevat moodi üle õla. Selline eritellimusel ridvakott sai siis.



Sellise koti hind ~450eur.




***

#custommade #ridvakott

7 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page