top of page
Search
  • Writer's pictureFunkz

Alustan oma kaootilist blogipidamist lüüra kotist. Lyrebag. Eritellimusel lüüra kott

Updated: Mar 30

Mulle väga meeldivad kotitellimused selliste pillide jaoks, millele ma varem pole kotti õmmelnud. Seekord oli selleks siis lüüra! Kliendil hakkas vana kohver ära vajuma ja oli osutunud ka liiga raskeks ning oli soov saada pillile uut kotti.


Kuidas üldse saata erikujuliste pillide mõõtusid, te küsite? Leppisime kliendiga kokku, et ta saadab lüürast pildi 5x5cm ruudustiku taustal - pilt tuleks teha võimalikult otse ja nii et ruudustik jookseks ka veidi pillist kaugemale - siis saan selle endale üle kanda. Eks näe, kas mahtus ära.

Soovid kotile olid, et tal oleks pädeval hulgal pehmendust ja tugevdust, sang, seljakotirihmad, õlarihm, sise- ning välistasku. Värviks valis klient rohelise cordura nailoni ning lubas mul ka veidi materjalidega mängida ning kokkuvõtteks tuli välistasku hallist polüestrist halli vilditriibuga. Minumeelest näeb äge välja :)


Eritellimusel lüüra kott, veekindel cordura nailon

Eritellimusel lüüra kott, veekindel cordura nailon

Tegemist on põhimõtteliselt kergkohvriga - kihtide vahel on lisaks pehmendusele ka plastik nii et koti vastu saab "koputada" ja ta hoiab kuju ka ilma pillita. eritellimusel lüüra kott - kaal 1,6kg.


***



 

Rõõm jagada! Klient saatis hiljem lüürast ja kotist pildi ka ning tundub, et tegu on omavahel hästi sobiva paariga. On südantsoojendav kuulda, et pilli omaniku jaoks oli see kott just täpselt see, mis vaja - nii detailid, funktsionaalsus, disain kui kasutusmugavus. See ongi see põhjus, miks seda teen! Nii positiivset kui konstruktiivset tagasisidet kuulda ja teada on väga vaja, sest ainult nii saan kas juurde positiivset motivatsiooni või hasarti järgmine kord paremini teha.





39 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page