top of page
Search
  • Writer's pictureFunkz

Kitarrivõimendi katted (amp slip covers)

Polegi veel olnud mahti teha kitarrivõimule korralikke katteid. Tegelikult olen sõbrale ühe ikka teinud, aga ise sellega väga rahule ei jäänud nii et see ei lähe arvesse. Ei olnud tal õiget kaitset võimendi õrnemates kohtades ja käe ava jäi liiga lohvakas. Ka tegin tookord polüestrist, mis mulle nii sümpaatne ikka pole kui see cordura nailon, millest nüüd kõige rohkem õmblen.

Katted tulid siis sellised ja nendega jäin ise väga rahule!


Mis siin siis on: küljel on mõlemal täispikkuses tugevad YKK lukuga taskud sügavusega u 5cm. Suuremal kattel on esiküljel (kanga kihtide vahel) täispikkuses plastikplaat ja 3mm pehmendust. Muidu väliskangas mõlemal must cordura nailon ja sees tepitud vatiin. Väiksemal oli nii ees kui taga nuppude kaitseks plastikplaadid sees, ilma pehmenduseta. Minu meelest töötasid mõlemad variandid - otseselt lisapehmendust võib-olla polekski vaja aga tahtsin katsetada.

Alt on katted lahti ning peal on võimendi enda sanga jaoks avad mis on üsna kitsalt ümber aga nii, et mahub kenasti peale panna. Jäi parajalt tihke ja hea.

Lisaks oleks saanud panna põhja alla ka näiteks takjapaelaga rihma, et autos transportides paigast ei liiguks.

Ahjaa, suuremale kattele tuli sangale veel lihtne vihmakaitseklapp takjapaelaga ka peale.

Pusimist oli mul siin ikka päevajagu kui mitte rohkem, aga ideaalis siis tahaks põhikatte 3h valmis saada ja lisad tulevad juurde (tasku, ava, kate, plastikplaat).


Kuna suuremal oli materjalikulu pea poole suurem kui väiksemal, siis hinnad tulid järgmiselt: väiksem võimukate 95eur ja suurem 130eur.

10 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page