top of page
Search
  • Writer's pictureFunkz

Eritellimusel seljakott

Updated: Mar 30

Kui klient ütleb, et minu kotivalmistamisest teadasaamine oli tema jaoks saatus, siis tunnen et olen midagi õigesti teinud. Ühesõnaga oli vaja kahe väiksema seljakoti asemel ühte vastupidavat suuremat, mis mahutaks ära nii komandeeringu riided ja läpaka. Ning lisaks vajas fotokoti stiilis pehmendatud sektsiooni, et kanda degustatsiooni läbiviimise jaoks 1-3 viskipudelit. No loomulikult tundsin kohe, et see on midagi minu jaoks :) See on täiega Funkz!

eritellimusel seljakott, sinine ja must cordura nailon
eritellimusel seljakott, sinine ja must cordura nailon

Värvi osas meeldis mõte sinise ja musta kombineerimisest ja väiksemad detailid usaldati minule. Välistaskul katsetasin oma uut lemmikut väikse 3mm pehmendusega teppimist (jah, veekindla kanga teppimine on küll küsitv aga tasku vast nii väga vett ei karda pluss ega õmblusaukudest nüüd ka päris lahinal sisse ei hakka sadama) ja ise jäin tulemusega rahule. Kuna kott hakkab saama eri otstarbelist kasutust - vajades kord väiksemat mahtu, kord suuremat - siis kasutasin külgedel cobra buckle stiilis pingutust. Saab koti kitsamaks kokku tõmmata või lasta vabaks ja sisse mahub rohkem asju. Ühele küljele tuli lisaks veel ka võrgust veepudelihoidja.

eritellimusel seljakott, sinine ja must cordura nailon
eritellimusel seljakott, sinine ja must cordura nailon

Vastu selga sai pandud hingav ja pehme materjal ning lukuga vahetasku läpaka jaoks, pluss läpakale eraldi väljamõõdetud pehmendusega tasku seal sees. Tegin selle krõpsuga eemaldatavaks - kui on vaja muuta või eemaldada, siis saab seda kergelt teha. Ja ette seljakotirihmade vahele tuli kõige ägedam magnetiga pannal Fidlock koos dyneema rihmaga. Ka üks lemmikutest viimaseaja leidudest, mis teeb kasutuse mugavaks ja on tugev ka. Instagrammi panen ka videolõigu koti sisemusest ja sellest pandlast.


Tuleb öelda, et taaskord oli kotti kliendile raske üle anda, sest sellist oleks väga endalgi vaja. Mis selle kingsepa kohta öeldaksegi ... Koti sees on veel krõpsuga kohti, et vajadusel saab tulevikus lisada näiteks sisetaskuid, võtmehoidjaid vm. Lihtsalt tellid hiljem vajaliku lisa juurde ja krõpsti paned sinna kohta kuhu ise tahad. Ja pehmendatud pudelitehoidjad tulid ka vahvad ja toimekad - saab vajadusel panna ühe või kolm pudelit mis omavahel ka väikse pehmendusega eraldatud. Jäin selle kotiga väga rahule.


Eritellimusel seljakott: sellise koti hinna suurusjärk jääb 200-230eur kanti. Arvestasin seda nii, et põhikotile läheb u 150eur ja lisad tulevad sellele juurde, olenevalt mida vaja (sellel oli siis pehmendustega pudelitetasku koti sisse, väline joogipudelihoidja, seljakotirihmad, risti pannal, välistasku, suur vahetasku, läpakatasku, hingav pehmendusmaterjal seljaosale, sang, väike helkur). Ülejäänud osas siis megahea cordura ja ykk lukud nagu minu puhul ikka.


***


8 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page